Gentlemen's Choice
FŐOLDAL | Rólunk | Elérhetőségek
Játékszer Gazdaság Autók Divat Életmód Technika Kultúra

Életmód

Hó, mámor, Nassfeld

Ha még nem döntötte el, idén hová is utazzon síelni, segítünk: Nassfeldre! Hogy miért? Jártunk már sokfelé és végül találtunk egy helyet, ahol minden megvan, amit nagy és kicsi, kezdő és haladó síelő csak kívánhat!

 • tovább

Túráztál már borbárokban? – Budapesti Borbár Túra először

ILYEN MÉG NEM VOLT: BORBÁR TÚRA BUDAPESTEN! A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG SZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL KERÜL MEGRENDEZÉSRE 2016. JÚNIUS 8-ÁN AZ ELSŐ BUDAPESTI BORBÁR TÚRA. EZEN AZ ESTÉN BUDAPESTI BORBÁROK LÁTJÁK VENDÉGÜL A HUSZONKÉT MAGYAR BORVIDÉKET, KEDVEZMÉNYES KÓSTOLÁST ÉS TALÁLKOZÁSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLVA A BORÁSZOKNAK ÉS A BORFOGYASZTÓKNAK EGYARÁNT.

 • Tovább

A Szekszárdi borvidék új arca

A Szekszárdi borvidék pályázat keretében választotta ki új arculatát. A friss és modern, de a hagyományokat is tiszteletben tartó terv nyertesét a borvidék képviselői és a pályázatot lebonyolító ArtHungry.com által felkért zsűri közösen választották ki.

Rózsadombi luxus, személyre szabva

Ifj. Dr. Boglutz István a legnehezebb időszakban tette le sikerrel névjegyét az építőipar - akkoriban ingatag lábon álló- asztalára. A SKARBO Kft.-vel azóta is sorra építi luxus villaparkjait a Rózsadombon, bizonyítva ezzel, hogy a megbízhatóságnál és a minőséghez való töretlen ragaszkodásnál nem kell jobb ajánlólevél.

Stefano Favaro

Amihez hozzányúl, szinte azonnal arannyá válik. Filozófiáját- miszerint nem elég jól, mindent a legjobban kell csinálni-, sikermutatói maximálisan igazolják. Stefano Favaro sportmenedzser és reklámszakember mindig ezer fokon pörög, projektjeit pedig igazi szerelemgyerekként kezeli.
Legújabb vállalkozásában Klein Dáviddal és Suhajda Szilárddal indulnak el nemcsak a Föld, de az emberi akarat legmagasabb csúcsa felé.

Jógázz minden reggel, és frissülj fel Európa Legjobb Spájában!

Január 22-én Diószegi Ádám tartja a Harmony Rooftop Yogát

Vitaminok, amik feldobják a legrosszabb napunkat is is

Akár egy frissítő zuhany, egy „turbó löket” úgy hat arcbőrünkre ez a hatóanyagokban gazdag készítmény, mely nélkülözhetetlen kelléke a férfi bőrápolásnak. Mert nem csak az öltözködésben kell igényesnek lennünk.

A valódi teljesítményt nem lehet tárgyakkal pótolni – interjú Németh Csaba UTMB terepfutóval

Harminckilenc éve sportol versenyszerűen. Kezdetben az atlétika mezei futószámaiban, majd tájékozódási futásban, duatlonban, triatlonban, hegyikerékpározásban és sportmászásban ért el kimagasló bajnoki sikereket. Az utóbbi húsz évben elsősorban terepfutásban jeleskedik. Ebben az időszakban több száz maratoni és ultratávot teljesített. Hatszor végzett az első nyolc között a Columbia márka által támogatott UTMB-n (100 mérföldes ultramaraton Franciaországon, Olaszországon és Svájcon át, ahol a verseny a hagyományos, tradicionális hosszú távú futásra van kialakítva). A futóversenyek Tour de France-ának is nevezett megmérettetésen kezdetekben 140-150 km körül volt a táv hossza, mára már a 170 km-t is meghaladta. Győzött már ultratávon Skóciában, Ausztriában, Olaszországban, Lengyelországban és a 350 km-es Swiss Jura Maratonon Svájcban is. Futott a híres Spartathlonon, India sós sivatagaiban, elsőként az Országos Kéktúra teljes szakaszán, de a Skyrunning Európa Bajnokság leghosszabb számában is dobogós volt. Ötször indult az Ironman bajnokságon, sokoldalúsága mára az ultraterepfutásban teljesedik ki. 2013-tól az Országos Kéktúra „arca”.

A NESPRESSO A KÁVÉ VILÁGÁNAK UTOLSÓ REJTETT KINCSEIT MUTATJA MEG 'EXPLORATIONS' SOROZATÁBAN

Ismerje meg, milyen izgalmas történeteket hordoznak az Ethiopia Yirgacheffe és a Colombia Aguadas kávék!

FUZETEA -Meglepő ízkombinációk a szádban

Zöld tea- és kamillaíz? A fekete tea és a citromfű íze? Vagy épp barack- és hibiszkuszíz? Mostantól, ha relaxálnál és innál valami finomat, új dimenziók nyílnak meg számodra a felfrissülésben

A kékfrankos igazi gasztrobor

A boros polcok hosszú sora előtt állva sokszor felteszi magának az ember a kérdést, hogy melyik bort válassza a vacsorához.

 • tovább

Először adták át a VinCE Awards díjakat

Idén először díjazták a legjobb szakmai teljesítményeket a VinCE Awards díjátadón. Olyan, a borvilághoz szorosan köthető területeken keresték a leginspirálóbb hazai példákat, mint a gasztronómia, a kereskedelem, a borturizmus vagy a bormarketing. A tíz kategóriában kiosztott első VinCE Awards díjakból jutott több borvidéknek, Tokajtól a Balatonig.

 • tovább

Miért éppen Nassfeld?

Az idei évben némi fejtörést okozott, hogy hová menjünk síelni, hiszen hármunk teljesen különböző igényeit kellett figyelembe vennünk: egy örökmozgó 9 évesét, aki nem szeret túl messzire utazni, egy makulátlan pályákra és magas színvonalú vendéglátásra vágyó vendéglátós családfőét valamint egy pihenni vágyó, kissé megviselt anyukáét.

 • tovább

Megjelent a decemberi lapszámunk

 • tovább

Top5 - A legjobb pesti méretes szabóságok

Teszteltük Budapest méretes szabóságait, íme a végeredmény.

 • tovább

Megjelent a novemberi lapszámunk

Magazinunk címlapjára ezúttal Starcz Ákost, a 2013 végén fuzionált Libri-Shopline vezérigazgatóját kértük fel. Kritikát olvashattok az új Land Rover Discovery Sportról, megnézzük hol érdemes befektetni az egészségügyben, sőt, még az idén 120 éves New York Kávéházat is megünnepeljük. Teszteltük a város legjobb nemzetközi konyháit, kigyűjtöttük az Andrássy útról, amit tényleg érdemes beszerezni, illetve a legpatinásabb illatok között is segítünk eligazodni.

 • tovább

Díszcsomagolásban az Unicum és az Unicum Szilva

A karácsonyi időszakban idén is ünnepi csomagolásban kerül a polcokra Magyarország legnépszerűbb gyomorkeserűje és szilvás változata.

 • tovább

A világ legtöbbet díjazott vodkája átírja a koktéltrendeket is

Többé nem a semleges ízű vodkákat értékelik a szakértők

 • tovább

Zakatoló paloták - Keresztül-kasul Európán, a kontinens legelegánsabb luxusvasútjain

Több mint másfél évszázadon keresztül a legfontosabb közlekedési eszköznek számított az egyes földrészeken belül, az egyetlen jármű volt ugyanis, amely relatíve rövid idő alatt képes volt nagy távolságokat áthidalni. Az utóbbi tíz évben azonban a vonat szerepe mind a nemzetközi kereskedelem, mind a turizmus területén drasztikusan lecsökkent.

 • tovább

A nagy libamáj lexikon - Mindent a kulinária egyik ékkövéről

A világ egyik legdrágább és legnemesebb alapanyaga, igazi ünnepi csemege, amelynek termelésében – mind a mennyiség, mind a minőség tekintetében – Magyarország abszolút világelső. De mit is kell tudnunk a derék szárnyasok e nemes részéről?

 • tovább

Interjú Füle Norberttel, a Gorenje ügyvezetőjével

Lentről kezdte, és úgy vitte magasra, hogy közben nem veszítette el a józan ítélőképességét. Fiatalon került vezető pozíciókba, de a befolyásnál és a hatalomnál valami mindig jobban érdekelte: a bizonyítási vágy. Ez persze kevesebb parancsolgatással, de annál több munkával járt.

 • tovább

Megjelent októberi lapszámunk

Magazinunk címlapjárara ezúttal a Gorenje Magyarország ügyvezetőjét, Füle Norbertet kértük fel, aki mindössze huszonkilenc évesen jutott el a csúcsvezetői szintig a neves vállalatnál. Belestünk a legjobb öt pesti méretes szabóságba is, valamint tettünk egy képzeletbeli utazást Európa legelegánsabb luxusvasútjain. Utánajártunk, miként is fiatalodjunk éveket szike nélkül és megnéztük, mibe is érdemes befektetni, ha a szórakoztatóbizniszről van szó.

 • tovább

S.T. DUPONT Excellence in Writing VIP Shopping Night

Immár több mint negyven éve, hogy az S.T. Dupont forradalmasította a prémium írószerek világát azzal a golyóstollal, amelyet a stílusáról oly méltán híres amerikai first lady, Jackie Kennedy rendelt meg a luxusmanufaktúrától.

 • tovább

Üzenet a jövőbe: ilyennek látnák a pezsgőkultúrát tíz év múlva

Időkapszulát állított új pezsgőinek bemutatóján a Kreinbacher Birtok

 • tovább

Négy tipp a problémamentes mosáshoz férfiaknak

Ha úgy gondolod, hogy a mosás női feladat, nagyot tévedsz! Ha egyedül élsz, vagy párod elutazott a barátnőivel egy hétre, addig halmozod a szennyest, míg visszajön, vagy keresel egy SOS-takarítónőt? Itt az idő, hogy kézbe vedd ruháid sorsát, és ne másra várj azért, hogy a hétvégére kedvenc farmeredbe bújhass. A Samsung legújabb WW9000 mosógépét úgy alkották meg, hogy az erősebbik nem is játszi könnyedséggel megbirkózzon a mosással, ruhái pedig makulátlanul tiszták legyenek nap mint nap.

 • tovább

Legyen szíves! Még egy adag stílust kérek szépen!

El kell ismerni, jelen korunk igencsak ambivalens trendeket ugraszt egymásnak. Míg az egyik oldalon jojóeffektusos fogyókúrázók és különböző étkezési zavarokkal élők küzdenek elszántan az ideálisnak vélt testképért – amelyet a média némi Photoshoppal megspékelve eléjük tálal –, addig a másik oldalon kisebb-nagyobb mértékben, de ennek hedonistább ellenképe dübörög: egyszerűen divat lett enni.

 • tovább

A Côte d'Azur valódi kincsei

Ahogy a tengerparton végigfutó Corniche, azaz párkány névre keresztelt autóúton elérjük Saint-Tropez-t, megnyílik előttünk a francia Riviéra semmihez sem hasonlítható világa.

 • tovább

A luxus templomai - Virtuális bevásárló túrán Európa legpatinásabb nagyáruházaiban

Egy dolgot bármily nemű filozófiai vagy antropológiai ismeret hiányában is leszögezhetünk: az emberi pszichének mindig is kellett valamilyen intézményesült tevékenység, ami megerősíti a mindennapi, küzdelmes élet barikádjain, illetve pozitív visszacsatolást és vigaszt nyújt a nehezebb napokon.

 • tovább

Elit étek: a spárga

A spárga napjaink egyik „sztárzöldsége”, a mai gasztrotrendekbe való tökéletes illeszkedése mellett pozitív élettani hatásai miatt is kihagyhatatlan szereplője a modern konyhának.

 • tovább

Interjú Melles Botonddal

Bár napjainak tekintélyes részét gondolatban a fellegek felett kell töltenie, valójában két lábbal a földön áll. Magazinunk eddigi készítése során kevés olyan ifjú menedzserrel találkoztunk, aki ugyan határozottan és precízen, mégis a kellő rugalmassággal alakítja a dolgok folyását.

 • tovább

Megjelent májusi lapszámunk

Magazinunk új számának címlapjára Melles Botondot, az Air France, a KLM Hungary és a Delta Air Lines hazai ügyvezető igazgatóját választottuk. Tesztvezetjük az új Porsche Macant, próbálunk eligazodni, mely részvények számítanak jó, illetve rossz befektetésnek a közelgő labdarúgó VB árnyékában, valamint összevadásztuk a szezon legszínesebb mokaszinjait, és a legklasszabb nyári ingeket is. Ez és még sok minden más az új Gentlemen's CHOICE-ban!

 • tovább

Menj szobára a dizájnerrel! Szobaszerviz a világhírű divatházak luxusszállodáiban

E magazin munkatársaként gyakran kell feleletet adnom a firtató kérdésre, vajon miért kerülnek olyan sokba a nagy divatházak különféle termékei. A luxusszektorral nem napi kapcsolatban lévő szempárokban sokszor tükröződik a kétkedő gyanakvás, mikor belefogok a már szinte bebiflázott monológomba óriási marketingkampányokról és hirdetési költségekről, az európai varrónők és szabászok korántsem délkelet-ázsiai órabéreiről és szaktudásáról, a kifogástalan minőségről, a drága anyagokról és a sokórás manufakturális gyártásról egészen a concierge-szolgáltatásokig. A megenyhült szemöldökök e józan paraszti ésszel is felfogható többletköltségek után a következő szóra szaladnak ismét össze: na meg az életérzés, ugyebár.

 • tovább

Top5 - Fodrászat

Teszteltük Budapest legelegánsabb fodrászatait, íme a végeredmény.

 • tovább

Spagetti avokádós-kesudiós pestóval

A Fahéj magazin receptajánlata (www.fahejmagazin.hu)

 • tovább

Interjú Várkonyi Balázzsal

Még az Óperenciás-tengeren innen létezik egy magyar vállalat, ahol a válság sűrű rengetegében sem volt különleges az évi kétszámjegyű növekedés, a külföldi terjeszkedés, az újabb és újabb üzletnyitás és a termékskála bővítés.

 • tovább

Air France Pop up Gallery – egy repülőtér másik arca

A világ hetedik és Európa harmadik legfontosabb légi csomópontjának egyedi építészeti- és dizájnmegoldásaiból nyílt exkluzív kiállítás a belvárosi Le Méridien Budapest Hotelben. A fotókat Nánási Pál, az ismert fényképész neve fémjelzi, aki egy korábbi, Air France divatfotózáson figyelt fel a Charles de Gaulle repülőtér egy másik arcára.

 • tovább

Újabb világhírű mesterszakács a KLM fedélzetén

A holland királyi légitársaság Amszterdam és Brazília között közlekedő járatain mostantól egy többszörösen díjnyertes brazil séf, Rodrigo Oliveira egyedi fogásait fogyaszthatják az utasok. Az ételkreációk kivételesen a Business és az Economy osztályon is elérhetők lesznek.

 • tovább

Megjelent márciusi lapszámunk

Magazinunk új számának címlapjára Várkonyi Balázst, az Extreme Digital elektronikai webáruház társtulajdonos-ügyvezetőjét kértük fel. Gazdasági rovatunkban tanácsot adunk, hogy melyik futballklubba éri meg befektetni. Gasztrorovatunkban meg sem állunk Piemontig. Kiemelt témánk a hajápolás, szépségrovatunk top praktikái mellett teszteltük Budapest legelegánsabb fodrászatait is.

 • tovább

Hálón innen, hálón túl

Beszélgetés Szuper Leventével, a Vasas jégkorong szakosztályának igazgatójával

 • tovább

Interjú Kieselbach Tamással

Magazinunk immár kétéves történetében címlapinterjúink szereplőit mindig állandó díszlet, különböző színű fotókartonok előtt kapta lencsevégre a fotós. Aktuális alanyunk azonban nem is lenne művészettörténész a talpán, ha nem kérdezett volna rá rögtön: vajon ez a semleges háttér mit szimbolizál, hogyan lesz ezzel expresszív a kép?

 • tovább

Megjelent decemberi lapszámunk

Magazinunk új számának címlapjára Kieselbach Tamást, az ország egyik legprominensebb aukciós házának tulajdonosát kértük fel. Megemlékezünk az immár százévessé lett Aston Martin történetéről és a híres magyar műszaki felfedezésekről is. Segítünk a karácsonyi bevásárlásban, egy cikk erejéig elgondolkodtunk rajta, milyen keskeny is a határ siker és bukás között az üzleti életben. Ez mind és még sok más az új lapszámban!

 • tovább

Könnyű energiabombák kávé helyett

Gyakran mondogatják az emberek, hogy a koffein rabjai, mások a vásárlástól vagy a televíziótól nem tudnak szabadulni. Persze, hisz a sok munka mellett, ha nincs idő pihenésre, mindig kéznél van
jó barátunk: a kávé.

 • tovább

Sült tészta gombával és garnélával

A Fahéj magazin receptajánlata (www.fahejmagazin.hu)

 • tovább

Interjú Régely Károllyal

Hihetetlen számok bújnak meg a magyar brókercég fényesen csillogó neve mögött: négymilliárd forintnyi alaptőke, több mint százhetven milliárd forintos tőzsdei összforgalom, húszezer befektetési termék és negyvenhárom szakmai díj.

 • tovább

Megjelent novemberi lapszámunk!

Címlapra ezúttal Régely Károlyt, az egyik legsikeresebb magyar brókercég, a Concorde Zrt. vezérigazgatóját választottuk. Bemutatjuk emellett a világ jelenlegi legdrágább kocsiját (Ferrari 250 GTO), körbenéztünk a kárpótlási jegyek háza táján, illetve, hogy mit is kapni az öt legmenőbb budapesti gourmet-üzletben. Tippeket adunk továbbá a business look terén, de segítünk a tökéletes bakancs kiválasztásában is.

 • tovább

Háztűznézőben a diktátor elvtársaknál

Bár a latin kifejezés eredeti jelentésében semmi pejoratív nincs, a történelmi tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a diktátori jogkört magukhoz ragadó figurák kizárólag a „rosszfiúk” táborát erősítik.

 • tovább

Az ember és a ló kapcsolata - A szabadidomítás

Szokatlan látvány egy vendéglő előtt, a teljes felszerelést nélkülöző, gyönyörű paripa a többi felszerszámozott ló között. Hogy jött ide? Hova kell ülni, hol a nyereg? A hátára, természetesen. Segített ki mosolyogva Litt Tamás, a ló gazdája.

 • tovább

Szarvasgomba, a fekete gyémánt

Ára magas, amit a felkutatás nehézsége indokol. Ha azonban tudatosítjuk magunkban, hogy valójában fűszerként használjuk, rájövünk, hogy nem drágább egy üveg bornál.

 • tovább

Rozmaringos fekete kagyló mangolddal, fehérborral

Segal Viktor receptje

 • tovább

Interjú Kovács Kristóffal

Az üzleti élet sokszor joviális szürkeségében kifejezetten üdítően hat, amikor olyasvalakivel találkozunk, aki szemlátomást fittyet hány az egész szertartásrendre, és mer kitűnni a hajszálcsíkos öltönyösök tömegéből.

 • tovább

Az Ezeregyéjszaka valóra vált meséi

Virtuális karavántúra a sivatag homokjából született, új Közel–Kelet metropoliszaiban.

 • tovább

Ha szárnyalni nem is, frissülni mindenképp!

Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis élénkítésre a hétköznapok álmosító
szakaszaiban. Nem mindegy azonban, hogy mit és milyen formában fogyasztunk a szellemi
frissesség elérése érdekében.

 • tovább

A legjegesebb nyári üdítő: fröccsgranita

Mautner Zsófia receptje

 • tovább

Nyári körtesaláta aszalt fügével, koktélparadicsommal

Igazi nyári saláta, amelyet horvátországi nyaraláskor helyi krémsajttal, ún. svježi-vel, és aprószemű aszalt fügével érdemes kipróbálni. Utóbbi helyett, vagy mellett friss fügét is lehet használni. (Segal Viktor receptje)

 • tovább

Interjú Kmetty Józseffel

Még egy teljes nap sem telt el, hogy lába hazai földet taposott volna. Mégis, úgy éreztük a fotózáson, legszívesebben azonnal visszapattanna egy charter járatra, hogy ismét célba vegye Ázsiát, amiről szinte kifogyhatatlan mennyiségű sztorival rendelkezik.

 • tovább

Fürdőzés az olasz luxus tengerében

Via Condotti, Via Monte Napoleone, Galleria Vittorio Emanuele II, 10 Corso Como. Csak néhány csillogó helyszín azok közül, amelyeket semmi esetre sem szabad kihagynunk az útitervünkből, ha a hangulatos trattoriák helyett az olasz csizma luxus arcára vagyunk kíváncsiak.

 • tovább

TECHNOGYM: Recline Personal

A világ első szobakerékpárja, amelyet azért terveztek, hogy munka vagy kikapcsolódás közben is tudjon edzeni.

 • tovább

Kamionok a rajtvonalnál

Interjú Kiss Norbert és Major Benedek versenypilótákkal

 • tovább

A név kötelez

Beszélgetés Bodrogi Ádámmal, a Bodrogi Étterem és a Bodrogi Kúria tulajdonosával.

 • tovább

Villámgyors citrusos édesköménysaláta tonhallal

Mautner Zsófia receptje

 • tovább

Aranydurbincs articsókával, gránátalmás zöld salátával

Segal Viktor receptje

 • tovább

Interjú Balogh Leventével

Bátor, merész, kísérletező, netán vakmerő? Nem, Balogh Levente döntéseit valahogy egyik sem festené le tökéletesen, éppen amiért mindegyikben ott bujkál a fél siker vagy az esetleges kudarc lehetősége, még ha százalékosan eltérő arányban is. Látnok. Talán ez a jó szó.

 • tovább

Luxusélet a birodalmak bukása után - A boldog békeidők legfelkapottabb üdülőhelyei

Komplett városokat az elit által felkapottá tenni kétségkívül az egyik legérdekesebb feladat, amelyet egy menedzser valaha is kaphat.

 • tovább

TECHNOGYM: otthoni edzés

A rendszeres otthoni testmozgás ugyanolyan zsírégető és izomnövelő lehet, mint a konditermi edzés. Otthon bármikor nekiláthatunk az edzésnek, viszont nem elhanyagolható a teljes odafigyelés, mivel ez az elvégzett edzés sikerének alapja.

 • tovább

Hiába eszel, vékonyabb leszel

Felgyorsult világunkban egyre nehezebben valósítható meg, hogy egészségesen táplálkozzunk. A futtában bekapott ételek általában épp a legfontosabb tápanyagot, a fehérjét nélkülözik, minőségük pedig a lehető legrosszabb.

 • tovább

Ki az úr a lejtőn?

Beszélgetés Christof Innerhofer világbajnok síelővel

 • tovább

Kacsamáj-mousse mandarinnal, gránátalmával

 • tovább

Vaníliás créme brulée áfonyával

Interjú Bara Ákossal

Vérprofin laza és lazán vérprofi. Talán így lehetne legjobban jellemezni a fiatal
építész-dizájnert, akinek ötleteivel nap mint nap találkozhatunk valamelyik tévécsatorna esti műsorát nézve, de választhatunk egyet Budapest legmenőbb éttermei közül is, sanszos, hogy az ő keze van a dologban.

 • tovább

Ez még csak a jéghegy csúcsa

Kétségkívül furcsább sportot is kitalált már annál az ember, minthogy a lábaira csatol két lécet, majd irány egyenesen lefelé, ameddig lát vagy ameddig tart a hegyoldal. Viszont hosszas töprengés után sem találnánk még egy olyan hobbit, amely köré akkora üzletág épült ki, hogy képes egész régiókat eltartani, nem is éppen fapados szinten.

 • tovább

A TechnoGym falu megnyitotta kapuit

Új korszak kezdődött a Techno­gym időszámításában. Szeptember 29-én a világ vezető wellness és fitnesz vállalata megnyitotta új központját, a Technogym Falut.

 • tovább

Sztárdiéták nemcsak hírességeknek

Köszönhetően a mozifilmek és a média sztárjainak, igen sokféle diétáról olvashatunk manapság, akár interneten, akár különböző szakkönyvekben. Pedig ez már régen nemcsak esztétikai-hiúsági kérdés, nem csupán arról van szó, hogy beleférünk-e még a ruháinkba, hiszen a magyar lakosság több mint felének jelentős, egészségi kockázatot jelentő súlytöbblete van.

 • tovább

A tökéletes libamáj terrin készítése

A libamáj kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb luxusfinomság, nem véletlen, hogy nem kerül minden nap az asztalunkra. A terrin az egyik legfinomabb formája, jobb éttermek étlapjáról nem hiányozhat.

 • tovább

Interjú György Ádámmal

Elegáns humorú, mindenkihez van egy jó szava, a mosoly pedig egyszerűen letörölhetetlen az arcáról. Ő maga ajánlja fel a több órás fotózás vége felé: ha szeretnénk, csinálhatunk energikusabb képeket is.

 • tovább

Kína újratöltve - Ahol még Mao is behunyja a szemét

Pillanatok alatt elengedő edzőcipők, illékony parfümök és zárlatos kenyérpirítók.
Ezek azok a dolgok, amelyek bizony Kína egyes részein éppoly ritkák, mint a józsefvárosi Sárkány Centerben az eredeti Gucci napszemüveg. Bizony, még sok víznek kell lefolynia addig a Jangcén, amíg némiképp homályosul e nagyon is berögzült kép.

 • tovább

TECHNOGYM: Az új, professzionális otthoni, kardió edzés

Nagyon fontos, hogy az ember fizikailag és mentálisan is egészséges legyen, így éri el teljesítő képessége maximumát minden téren. A rendszeres mozgás az egészséges életmód egyik alappillére.

 • tovább

Casanova után szabadon

A vágygerjesztő szerek éppoly régiek, mint maga a történelem. Már az afrodiziákum szó is Aphrodité görög istennő nevéből származik, aki a mitológia szerint a szerelem, a nemi vágy és a termékenység úrnője volt, akinek léptei nyomán növények és virágok sarjadtak, amelyeknek fogyasztása felpezsdíti az emberben a szerelmet.

 • tovább

A magasság vonzásában

Beszélgetés Tóth Ferenc kilencszeres világbajnok műrepülővel

 • tovább

Őszi gyümölcssaláta vaníliás, zöldcitromos olívaolajjal

Ez a gyümölcssaláta köszönőviszonyban sincs a 80-as évek házibulijainak retrófogásával, megjelenik benne viszont egy olyan hozzávaló is, amely első ránézésre talán szokatlan: az olívaolaj. A zöldcitromlével és a vaníliával klasszikus salátaöntet készül vele, amely zseniálisan passzol a gyümölcsökhöz. Mautner Zsófi receptje

 • tovább

Olajban, furmint ecetben párolt durbincs filé zöldségekkel

Egészséges, gyorsan elkészülő, elegáns fogás, egy pohár fehérborral tökéletes vacsora. Segal Viktor receptje

 • tovább

Interjú Ilkovits Ádámmal

Nem sok üzletember fogad bennünket feltűrt farmerban és kitaposott bakancsban, igaz, az is elég ritka, hogy az irodájába betoppanva egy veterán versenyautót kell kerülgetnünk.

 • tovább

Ötcsillagos szavanna nyakkendős oroszlánokkal

Kemping. Nemcsak szimplán egy szállásforma, hanem életstílus is, amivel biztos, hogy mindenki találkozott már élete során, legyen szó úttörőtáborról, erdei iskoláról, baráti túrázásról vagy családi nyaralásról.

 • tovább

TECHNOGYM: a 2012-es londoni olimpián

Ötödik alkalommal nevezték ki a céget kizárólagos technológiai partnernek atlétikai bajnokok edzéséhez.

 • tovább

Goodbye Adonisz!

Hová tűntek vajon a kockás hasú, tökéletesre kisportolt férfiak a kifutókról? A divatbemutatókat figyelve, még a vaknak is feltűnik, hogy a macsótípust lassacskán kiszorították a sápatag, nemritkán kórosan sovány tinédzserfiúk.

 • tovább

Gyí, gyí, gyí

Feltehetőleg mindannyian emlékszünk még a tizennyolc éves Julia Robertsre, amint a Micsoda nőben, filmbéli szakmájától meglehetősen szokatlanul, egy lovaspóló meccsen szurkol ekképp Richard Gere oldalán, nem kis lenézést kiváltva a közelükben álldogáló kalapos hölgyek társaságából.

 • tovább

Ezer éve a nyeregben

Beszélgetés gróf Almásy Antallal, a Hazai Lovaspóló Szövetség főtitkárával, a Magyar Polo Club ügyvezető igazgatójával

 • tovább

Sült vörös márna articsókával, gránátalmás zöld salátával

 • tovább

Interjú Baldaszti Péterrel

Egy profi, modern alkimista. Leginkább így lehetne jellemezni a fiatal üzletembert, aki ha hozzányúl valamihez, sanszos, hogy előbb-utóbb arannyá válik. Akinek a jövőbe, haladásba vetett hite sokakat magával ragad.

 • tovább

A luxus kék partja - Utazgatás a Cotê d'Azur városaiban

Nekem a Balaton a Riviéra – csenghet fülünkbe a jól ismert sláger, amelyben a „magyar tenger” mindig fényes győzelmet arat szívünkben, dél-francia ellenfele, Provance-Alpes-Côte d’Azur tartomány hangulata, látnivalói és luxusa felett.

 • tovább

TECHNOGYM UNICA: a kombinált erőgép

A létező legteljesebb wellness felszerelés, mellyel 25 különböző gyakorlat végezhető anélkül, hogy akár egy elemét is ki kellene cserélni.

 • tovább

Hogyan táplálkozzunk sportolás mellett?

Ki gondolná, hogy akár egy kis kocogás is jelentős mértékben átalakítja az immun­rendszert és a hormon­háztartást, de a gyomor-bélrendszerben is számos változás következik be.

 • tovább

Álruhában a golf - elit játékból tömegsport

Szivar a kézben, elektromos autón furikázás, az üzleti megbeszélés közben pedig elüt néha egy-egy labdát az ember. Voltaképpen ez nem is sport, inkább burzsuj időtöltés, elvégre még csak le sem lehet izzadni közben.

 • tovább

A siker kulcsa: az utánpótlás

Beszélgetés Sugár Andrással, a Magyar Golf Szövetség elnökével

 • tovább

Szójás csirkesaláta fokhagymás kenyérchipsszel

 • tovább

Interjú Huczka Istvánnal

Sikeres topmenedzserek általában nem szerepelnek a népmesékben, pedig ez a történet
akár egy is lehetne közülük. E beszélgetés szép példája annak, hogy a rátermettség, a szorgalom és a kitartás, ha olykor nem is győznek le sárkányokat, de minden esetben meghozzák gyümölcsüket.

 • tovább

Élj úgy, mint egy arisztokrata - még ha csak egy hétvégére is!

Egy kúriát vásárolni egészen stílusos, kastélyt pedig már kifejezetten elegáns, ám ezek felújítása a non plus ultrája a sornak.

 • tovább

A siker kulcsa: csak egészségesen

Leginkább vállalatok felső- és középvezetőire jellemző, hogy állandó időnyomás alatt, nagy felelősséggel járó döntéseket kell meghozniuk, ráadásul még sok munkatárs megélhetése is függ sikerüktől.Arról nem beszélve, hogy mindig úton vannak.

 • tovább

TECHNOGYM: Run now!

Technogym vállalatnál a kutatás és innováció mindig központi értéket képviseltek a termékek és szolgáltatások fejlesztésekor. A minőség és megbízhatóság mellett a design jelenti a Technogym megkülönböztető jegyeit, aminek köszönhetően számos nemzetközi díjban részesült.

 • tovább

Céklás gnocchi

Segal Viktor különleges és igazán látványos receptjének elkészítéséhez szükséges ugyan némi konyhai tapasztalat és rutin, a siker azonban garantált!

 • tovább

Interjú dr. Krasznai Zsolttal

Egy orvos, akiről nemcsak a sztárok, de a média is szuperlatívuszokban beszél, és akit szinte mindenhol ismernek a magyar luxus legfontosabb sugárútján. De vajon mi a titka, hogy egy olyan szakmában, ahol főként a nagy öregek rúgnak csak labdába, fiatalon is ennyire biztos és megingathatatlan talpakon áll?

 • tovább

Utazás az Orient Expresszel

Tartson velünk most ezen a különös utazáson, helyezze kényelembe magát az ötcsillagos luxuskupék valamelyikében, és még véletlenül se aggódjon addig, míg meg nem látja kirajzolódni a köpcös kis belga sziluettjét a kocsi végében!

 • tovább

Csökkentené a bevÉTELÉT?

Bármennyire is próbálnánk áltatni magunkat, bizony be kell vallanunk, a tökéletes megjelenéshez nem elég csupán, ha a legelegánsabb és legmárkásabb ruhadarabokkal igyekszünk takarózni, illetve eltakarni, amire nem vagyunk túl büszkék külsőnkön. Ha eddig pusztán önuralmunkkal nem tudtunk megálljt parancsolni a mérleg nyelvének, szakértőnk, Loós Ágnes, a Visegrádi Rehabilitációs Szakkórház vezető dietetikusa, természetgyógyász igyekszik pár hasznos ötlettel segédkezet nyújtani a kilók elleni szélmalomharcban.

 • tovább

TECHNOGYM: The Wellness Company

Több mint két évtizede a Techno­­gym elkötelezte magát a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend és a pozitív mentális hozzáállás által elérhető jobb életmód iránt. A céget három dolog teszi különlegessé: a mindent átfogó innováció, a teljeskörű wellness megoldások és az alapítói filozófia, hogy az üzletet társadalmi felelősséggel kell ötvözni.

 • tovább

Szepsy István - Ember, a helyén

Október vége, Mád. Ősz van, nagyon száraz ősz. Nyolc nappal Simon napja, a tokaji szüret kezdete előtt az édes bornak szánt furmint még a tőkéken. Alig jelent meg a botritisz, miközben Burgundiában már el is felejtették a szüretet – kezd a történetbe Szepsy István.

 • tovább

5 lépésben a tökéletes steak-hez

A tökéletes steak megsütése ezentúl nem talány többé, maga Segal Viktor mutatja be most egy-két lépésben, hogyan nem lehet elrontani e műveletet.

 • tovább

Interjú Hajdu Péterrel

Első, 2011/2012-es december-januári lapszámunk címlapjára Hajdu Pétert, a Cisco Délkelet_európáért felelős ügyvezető igazgatóját választottuk, aki nemcsak az IT és a tanulás hatalmáról beszélt nekünk. hanem sikerről, stílusról és családról is.

 • tovább

10 dolog, ami nélkül Tommy Hilfiger nem tudna élni

Nézd meg, hogy a híres divatdiktátor miket vinne magával egy lakatlan szigetre!

 • tovább
Legfrissebb cikkek
© Gentlemen's CHOICE 2016