Gentlemen's Choice
FŐOLDAL | Rólunk | Elérhetőségek
Játékszer Gazdaság Autók Divat Életmód Technika Kultúra
Főoldal » Életmód » FUZETEA -Meglepő ízkombinációk a szádban

FUZETEA -Meglepő ízkombinációk a szádban

Zöld tea- és kamillaíz? A fekete tea és a citromfű íze? Vagy épp barack- és hibiszkuszíz? Mostantól, ha relaxálnál és innál valami finomat, új dimenziók nyílnak meg számodra a felfrissülésben

FUZETEA -Meglepő ízkombinációk a szádban

A FUZETEA termékei világszerte hódító útjuk után Magyarországra - és másik 35 országba - érkeztek, hogy gre az európai fogyasztók is örömüket lelhessék a tea, a gyümölcslé és a gyógynövények ízének egyedi, tökéletes fúziójában.

Az ice tea-ben található természetes összetevők keverékével és az érzékszerveinket stimuláló, dinamikus ízkombinációkkal a FUZETEA a testnek és a léleknek is kedvez, hiszen nemcsak finom felfrissülést kínál, hanem a pihenés és a saját magunkra fordított idő lehetőségét is azok minden fontos pillanatával együtt.
 
A Coca-Cola brüsszeli kutatás-fejlesztési központjában az ízeken és összetevőkön dolgozó szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a FUZETEA-t az európai ízlésnek megfelelően alkossák meg, és olyan egyedi ízkombinációkat hozzanak létre, amelyek egy valóban meglepő jegestea-élményt eredményeznek. Így januártól - a Coca-Cola zero 2006-os megjelenése óta a legnagyobb Coca-Cola Company bevezetés részeként - a FUZETEA összesen több mint 20 különböző ízvariánst kínál Európa-szerte összesen 15 különböző típusú kiszerelésben.
Az egyre szélesebb választékot kínáló üdítőitalgyártó vállalat a FUZETEA-vel azoknak a vásárlóknak szól leginkább, akik tudatosan odafigyelnek életmódjukra és táplálkozásukra. Az új termékkel a Coca-Cola Company az emberek számára egyre több olyan italt nyújt, amely megfelel a fogyasztók változó igényeinek és vágyainak, beleértve az alacsony cukortartalmú és a teljesen cukormentes variációkat a legkülönfélébb kategóriákban, és ezeket a fogyasztóik számára legkényelmesebb kiszerelésekben és helyeken értékesítik.
Legfrissebb cikkek
© Gentlemen's CHOICE 2016