Gentlemen's Choice
FŐOLDAL | Rólunk | Elérhetőségek
Játékszer Gazdaság Autók Divat Életmód Technika Kultúra
Főoldal » Játékszer » Elindította online kaszinószolgáltatását a Vegas.hu

Elindította online kaszinószolgáltatását a Vegas.hu

A klasszikus nyerőgépek és asztali játékok online változatai mellett, most az élő stúdióból közvetített VegasTV rulett és blackjack játékait is kipróbálhatják a játékosok.

Elindította online kaszinószolgáltatását a Vegas.hu

A kötelező regisztrációt követően minden 18. életévet betöltött, a hatályos jogszabályok szerint sérülékenynek nem minősülő játékos számára elérhetőek a Vegas.hu-n jelenleg futó, legnépszerűbb online szerencsejátékok, ahol magyar nyelvű játékleírások és tartalmak segítik a látogatókat az eligazodásban.

 

A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, a Vegas.hu-n kizárólag magyarországi IP-címről hozható létre vagy érhető el játékosszámla.

 

Az oldal jelenleg 96 asztali és 80 mobil környezetből elérhető játékkal indul. Az elismert, széleskörű és számos piacra kiterjedő tapasztalattal rendelkező szolgáltatópartnereknek - mint a Finnplay, az Ezugi, a Play’n’Go, a Microgaming, Greentube vagy az iSoftBet - köszönhetően pedig a lehető legváltozatosabb játékportfóliót kínálja a felhasználóknak.

 

A Vegas.hu használata rendkívül biztonságos, hiszen úgy alakították ki, hogy megfeleljen a legszigorúbb játékos- és adatvédelmi előírásoknak, működését pedig folyamatosan ellenőrzi a Szerencsejáték Felügyelet. A kényelmes használat érdekében, a nap 24 órájában elérhető, magyar nyelvű live chat ügyfélszolgálat áll a látogatók rendelkezésre, így kérdés esetén bármikor kapcsolatba léphetnek a Vegas.hu kezelőivel.

 

A kapott nyeremény minden játék után adómentes, kivéve az akár több milliárdos nemzetközi jackpotnyereményt kínáló Mega Moolah játék esetében. Az ilyen, nyereményekre vonatkozó személyi jövedelemadó terhek előlegét a kaszinó a játékos után, már a nyeremény jóváírása előtt megfizeti.

 

További információ:

sales@vegas.hu

Legfrissebb cikkek
© Gentlemen's CHOICE 2016