Gentlemen's Choice
FŐOLDAL | Rólunk | Elérhetőségek
Játékszer Gazdaság Autók Divat Életmód Technika Kultúra

Technika

Világhírű dizájnert ihletett meg a Gorenje

PHILIPPE STARCK MINIMALISTA KONYHAI KOLLEKCIÓT TERVEZETT

  • Tovább

Napenergiával a világ körül – legnagyobb kihívása előtt a Solar Impulse 2

A Solar Impulse 2 repülőgép üzemanyag nélkül indult világkörüli útra és várhatóan napokon belül megkezdi leghosszabb szakaszát a kínai Nanjingból Hawaii-ra.

  • tovább

Modern randikalauz – így hódítsd meg kedvesedet a technológia segítségével

A randevúzgatás napjainkban már korántsem olyan egyszerű, mint néhány évtizeddel ezelőtt volt. Régebben egyértelműek voltak azok az etikett szabályok, amelyeket egy romantikus találkozó alatt érdemes volt betartanod: a férfi kinyitotta az ajtót a nő előtt, le- és felsegítette a kabátját, időben hazavitte.

  • tovább

Audio & Vision SHOW 2013 szórakoztató elektronikai kiállítás

Idén a november 16-17-ei hétvégére tűzték ki az időpontot, amikor megrendezésre kerül Magyarország legkiemelkedőbb szórakoztató elektronikai kiállítása, az Audio & Vision SHOW 2013. A rendezvény kiváló lehetőséget kínál minden érdeklődőnek, zene és házimozi rajongónak, hogy megismerkedjenek napjaink legnépszerűbb és legjobb minőségű audiovizuális berendezéseivel.

  • tovább

Amit a hajóbérlésről tudni érdemes

Napjainkban kétségtelen, hogy egyre több embert vonz a vitorlázás. Cikkünkben ezért most megpróbálunk néhány tanácsot adni azoknak, akik úgy döntöttek, a nyarat egy vitorláson akarják eltölteni a családjukkal, barátaikkal, üzlettársaikkal, mondjuk az Adrián. Először is tisztázzuk
a fogalmat: a charter olyan vállalkozás, amelynek tulajdonában, kezelésében vitorlás- és motoros jachtok vannak, amelyeket bérbevehetünk.

  • tovább

Elektromos motorcsónakkal a Balatonon

Az elektromos hajók megjelenése elsősorban a motoros hajózást kedvelők számára nyitotta meg a balatoni kikötőket, de a környezettudatos szemléletű hajósok számára is kitűnő választás egy csendes, gazdaságos üzemű, károsanyagot sem termelő vízijármű.

  • tovább

A tökéletes útitárs

Az Azimut Magellano 50 az első olyan 50 láb méretű yacht, mellyel a környezetet a lehető legkevésbé terhelve, kényszeredett megállók nélkül juthat el szinte bárhova.

  • tovább
Legfrissebb cikkek
© Gentlemen's CHOICE 2016